O nama

/O nama
O nama2017-10-19T14:19:52+01:00

Positive Production d.o.o. je produkcijska kuća koja se bavi proizvodnjom televizijskih emisija, izradom TV i radio reklama, kao i osmišljavanjem novih TV formata.

Naš najzančajniji projektat u ovom trenutku je ‘Mali dnevnik’, emisija za decu i porodicu, koja se svakodnevno emituje na RTS 2.

Zbog prepoznatljivog kvaliteta ove emisije ali i bogatog ličnog iskustva članova našeg tima, Positive Production je priznata i cenjena produkcijska kuća na TV tržištu.

Naš tim čine ljudi sa dugogodišnjim radnim iskustvom u medijima, na televiziji i u eksternim produkcijama, koji prate sve svetske trendove u produkciji TV formata.

Ono po čemu smo poznati u celoj zemlji jeste emisija za celu porodicu „Mali dnevnik“, koja se emituje na Drugom programu RTS-a, svakog dana od 9:50 časova.

Pored ove emisije, Positive Production je osmislio i proizveo emisiju „Zemlja Čuda“ koja na originalan način opisuje Srbiju.

Proizveli smo više televizijskih i radio reklama, a u radnom iskustvu zaposlenih naše produkcije stoje uspešno realizovani projekti kao što su „Domaćine, oženi se“, „Sami u tami“, „Veliki brat“ … ali i menadžment i upravljanje velikim TV sistemima