Home

/Home
Home2017-05-31T12:23:51+01:00

O nama

Positive Production d.o.o. je produkcijska kuća koja se bavi proizvodnjom televizijskih emisija, izradom TV i radio reklama, kao i osmišljavanjem novih TV formata.

Naš najzančajniji projektat u ovom trenutku je ‘Mali dnevnik’, emisija za decu i porodicu, koja se svakodnevno emituje na RTS 2.

Zbog prepoznatljivog kvaliteta ove emisije ali i bogatog ličnog iskustva članova našeg tima, Positive Production je priznata i cenjena produkcijska kuća na TV tržištu.

Naš tim čine ljudi sa dugogodišnjim radnim iskustvom u medijima, na televiziji i u eksternim produkcijama, koji prate sve svetske trendove u produkciji TV formata.

Šta radimo?

Svojim klijentima nudimo usluge audio i video produkcije, kao i stručnu asistenciju domaćim autorima i produkcijskim kućama u kreiranju i pripremi originalnih televizijskih formata, ali i prezentovanju i zastupanju kod domaćih i inostranih partnera.

Zahvaljujući praćenju trendova u razvoju TV formata, naš tim ume argumentovano da razgovara o stanju i potražnji na našem televizijskom tržištu.

Naš cilj je da postanemo dominanti proizvođač televizijskog programa na našim prostorima sa velikim opsegom najrazličitijih televizijskih formata.

Šta smo uradili?

Ono po čemu smo poznati u celoj zemlji jeste emisija za celu porodicu „Mali dnevnik“, koja se emituje na Drugom programu RTS-a, svakog dana od 9:50 časova.

Pored ove emisije, Positive Production je osmislio i proizveo emisiju „Zemlja Čuda“ koja na originalan način opisuje Srbiju.

Proizveli smo više televizijskih i radio reklama, a u radnom iskustvu zaposlenih naše produkcije stoje uspešno realizovani projekti kao što su „Domaćine, oženi se“, „Sami u tami“, „Veliki brat“ … ali i menadžment i upravljanje velikim TV sistemima.

Video preview

Kontakt

office@positiveproduction.rs

Josifa Marinkovića 2a

11040 Beograd